AKTUELNO

Član Glavnog odbora SNS Ivana Tomić saopštila je večeras da je zgrožžena uvredama i pretnjama koje lideri Saveza za Srbiju već treći dan upućuju glavnoj urednici Studija B Ivani Vučićević i novinarki te kuće Barbari ŽŽivotić i pozvala sve žene da osude takvo ponašanje.

Tomić je navela da smo u poslednje vreme svedoci bahatosti i nepoštovanja prema žženama koje Đilas, Jeremić, Obradović i njima slični iznose svakodnevno.

- Pozivam svaku žženu da hrabro i odlučno osudi ponašanje Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih siledžija, jer danas su to Barbara i Ivana, a to sutra može biti bilo koja žena koja ne misli kao oni. Pozivam ne samo žžene u politici, već svaku žženu u Srbiji da digne svoj glas protiv politički motivisanog nasilja, kao i nasilja bilo koje vrste, a pogotovo nad žženama, koje su stub porodice i svakog razvijenog društva - saopšteno je iz Gradskog odbora SNS.

Ona je istakla da će se Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić uvek i na svakom mestu boriti i zalagati za žžene, jer jake žžene znače jaka i stabilna Srbija.

- Apelujem na sve žžene, da pokažžu jedinstvo i da najoštrije osude ponašanje Đilasa, Jeremića, Obradovića i njihovih glasnogovornika - navela.

#SNS

'